Over onsOver ons


Evink Engineering Staalbouw


Evink Engineering Staalbouw is in 2005 opgericht in Oosterwolde (GLD). Het bedrijf is ontstaan uit Evink Engineering, opgericht in 1999. Inmiddels hebben wij al 1500 staalbouwprojecten gerealiseerd waar wij erg trots op zijn. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. De reken- en tekensoftware heeft zich snel ontwikkeld. Wij groeien mee in deze ontwikkelingen en spelen hier tijdig op in.

Onze werkwijze

Vernieuwend

Bij Evink Engineering Staalbouw zijn wij continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Als het goed is, kan het vaak nóg beter. Wij vinden het belangrijk om net dat stukje extra vakmanschap te leveren aan onze opdrachtgevers.

Efficiënt

"Eerst goed, dan snel". Bij Evink hebben wij korte communicatielijnen. We hebben een nauwe samenwerking tussen de werkplaats en de bouwplaats. Door deze efficiënte samenwerking verlopen onze projecten over het algemeen zeer soepel en volgens planning.

Samenwerken

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf en daarbij is een goede samenwerking onmisbaar. Daarbij is het tweezijdig nakomen van afspraak zeer belangrijk. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen tussen alle partijen.

BIM

BIM is een werkmethodiek waarbij we in een 3 dimensionaal Bouw Informatie Model (BIM) integraal samenwerken met diverse disciplines in de bouwsector. Door deze integrale samenwerking kunnen alle partijen hun kennis en informatie kwijt in het model.

Ons team

Ons team bestaat uit zeer enthousiaste, deskundige medewerkers. Iedereen zet zijn eigen kwaliteiten in waardoor we elkaar goed aanvullen.